facebook-domain-verification=umtlofogpd97hghgoquh0qfxm4x3vf

Over Sarah

Wie ben ik - Fotografe Sarah

Het is altijd fijn om te weten wie er achter de lens staat

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.
Het is altijd fijn om te weten wie er achter de lens staat. Ik ben Sarah een 27-jarige fotografe uit Roeselare, in het hartje van West-Vlaanderen.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie én jup mijn vrienden en familie hebben hier moeten aan geloven . Daarom volgde de logische keuze om fotografie te gaan studeren. Na deze studie wou ik mij nog wat verdiepen in het grafisch ontwerp.
Ik ben dan ook grafisch ontwerpster in hoofdberoep.

Ik ben gespecialiseerd in portretten, huwelijken en familiefotografie en hou ervan om iemand zijn belangrijkste herinneringen in zijn leven op een gevoelige manier vast te leggen, maar ook van spontane momenten waar er veel emotie te zien is.
Mijn vrienden omschrijven mij als een spontane en sociale vrouw die ervoor zorgt dat jij je volledig op je gemak voelt tijdens een fotoshoot. Ik haal voldoening uit het begeleiden van mensen en bovendien ben ik ook zeer creatief.

Ben je op zoek naar een gedreven fotograaf? Dan ben je aan het juiste adres! Aarzel niet om mij te contacteren via mail of telefoon.

Liefs,
Sarah

Wie ben ik? - Fotografe Sarah - SVP Photography

Toffe weetjes over mij

Netflix & chill

Wanneer ik aan het bewerken ben, hou ik er van om netflix op te zetten. Of een goede playlist op te zetten en luidkeels mee te zingen! Een spontane danspartij kan ook wel eens.

Zwak voor papier

Elk jaar maak ik een fotoalbum om mijn werk van dat jaar op papier te hebben. Het hebben van een fotoalbum geeft mij altijd een goed gevoel. Foto’s zijn zoveel mooier op foto dan op scherm. Jap, ik heb een zwak voor papier. Geef toe, je zal sneller door een fotoalbum bladeren dan op jouw gsm.

Lijstjes, lijstjes lijstjes

Ik vergeet regelmatig dingen, daarom dat ik met lijstjes werk zodanig dat ik alles kan opschrijven en afvinken. Ik heb ook mijn eigen checklist gemaakt. Zo vergeet ik niets voor, tijdens en na een shoot.

Zon en maan

Ik hou van zonsondergangen en de maan. De maan geeft mij een rustgevend gevoel, ik kan er uren naar kijken. Dat ik van zonsondergangen hou, kan je natuurlijk zien op mijn foto’s.