facebook-domain-verification=umtlofogpd97hghgoquh0qfxm4x3vf

FAQ

+ Moet ik een voorschot betalen?

Alle sessies buiten huwelijken moeten op voorhand betaald worden. Na het boeken ontvang je een contract met wat meer informatie en het toestemmingsformulier. Daarna wordt de factuur opgestuurd.

Voor huwelijken wordt er een voorschot van 30% van het pakket gevraagd.

+ Worden de foto’s automatisch gepubliceerd op social media?

Neen, hiervoor vraag voor de shoot jullie toestemming. Jullie kunnen hier aanduiden wat jullie wel en niet willen. Wensen jullie te weten welke foto’s er op social media worden geplaatst kan dit zeker.

+ Wanneer plan ik het beste een fotoshoot?

Ik raad je aan om niet te lang te wachten voor een fotoshoot. Cakesmashes worden best een 4 tal maand op voorhand vastgelegd. Zodat ik optijd de bakster kan contacteren.

Andere sessies een 3 tal maand op voorhand.

+ Op welk tijdstip plannen we de shoot het best?

​​Hier raad ik aan om de shoot rond het gouden uurtje te plannen. Wanneer jullie mij een datum geven, kijk ik op mijn app wanneer het gouden uur is. En plannen we de shoot een uurtje eerder. Fotograferen rond de middag raad ik af door de harde schaduwen die op het gezicht vallen, hoe langer de zon, hoe beter is mijn motto!

Voor newbornshoots raad ik in de voormiddag aan, dan zijn baby’s het rustigst. 

+ Heb je een clientcloset die gebruikt kan worden?

Ja, voor zwangerschappen en newbornshoots heb ik enkele kleedjes die gratis gebruikt kunnen worden tijdens de fotoshoot.

+ Wordt de shoot verplaatst bij slecht weer?

De shoot gaat door wanneer het bewolkt is, de licht omstandigheden zijn dan ook goed. Je krijgt zacht licht. Dit is zelfs beter dan om 2 uur in de vlakke zon te fotograferen! Als het regent of hagelt dan kijken we om de shoot te verplaatsen naar een andere datum.

+ Op welke locatie gaat de fotoshoot door?

Newborn & cakesmash

Newbornshoots en cakesmashes gaan door in mijn studio op volgend adres : Walkurenstraat 20 8800 Roeselare 

Newborn sessies kunnen indien gewenst ook plaatsvinden bij jullie thuis. Daarvoor vraag ik wel enkele foto’s zodat ik mij kan voorbereiden.

Het fotograferen zelf vindt vooral plaats in de living, kinderkamer en slaapkamer van de ouders. Zorg ervoor dat er een neutraal dekbedovertrek op het bed ligt zodat dit de aandacht niet trekt. Zorg er ook voor dat storende elementen opgeruimd zijn voor dat ik kom.

Familiesessie 

Na het boeken van een familiesessie ontvang je een locatiegids. Hier kan je enkele van mijn favoriete plaatsen terugvinden. Hebben jullie zelf een locatie in gedachten? Speel ze dan gerust door en dan ga ik eens op voorhand kijken. 

+ Wanneer mag ik de foto’s verwachten ?

Voor huwelijken ontvang je binnen de 2 à 3 dagen een mail met een eerste preview in.  De afleverperiode van de rest van de galerij is tussen 3 & 4 weken. De foto’s worden via een online galerij afgeleverd. Meer informatie over de galerij ontvang je in een mailtje.

Voor alle andere shoot ontvangen jullie geen preview. De afleverperiode van de sessie is 2-4 weken.

+ Wanneer ontvang ik het album?

Bestellingen worden begin van de maand geplaatst. Daarna duurt het maximum 6 weken tegen dat alles toegekomen is. Alles wordt besteld na jullie akkoord. Wanneer alles toegekomen is laat ik jullie iets weten en spreken we een datum voor ophaling af, dit is te Roeselare. 

Mag ik jullie vragen om dit niet te laten liggen en hier zo snel mogelijk op te antwoorden.

Heb je nog een andere vraag?

Stuur mij gerust een mailtje naar info@svpphotography.be en ik antwoord met plezier!