facebook-domain-verification=umtlofogpd97hghgoquh0qfxm4x3vf

Huwelijk

Wie ben ik - Fotografe Sarah

Je bent nog maar net verloofd en de stress overvalt je al: een zaal boeken, je gastenlijst maken, je menu kiezen… Daar bovenop moeten jullie nog een fotograaf vinden die niet de gezellige, intieme sfeer komt verstoren door jullie de hele dag stijf te laten poseren voor de lens. Jullie willen niet de hele tijd het gevoel hebben dat er een camera op jullie gericht staat en jullie dag daardoor ‘gemaakt’ aanvoelt. Bovendien verloopt de communicatie met al die externe partijen en leveranciers zo moeizaam, dat jullie er nu al gek van worden. I get that. 

Jullie overwegen bijna om gewoon aan nonkel Jos te vragen om zijn camera op zolder te gaan zoeken, omdat jullie geen ‘vreemde’ willen die de hele dag op jullie vingers komt kijken.

Eigenlijk is er maar één ding dat jullie willen, en dat is voluit genieten van de mooiste dag van jullie leven. Niet te veel geforceerd en stijf gedoe, maar honderd procent zijn wie jullie echt zijn als koppel, met vrienden en familie die mee jullie liefde komen vieren. Je wil aanwezig kunnen zijn, leven in het moment. 

 

Dat is exact waar ik met svp photography als huwelijksfotografe het verschil maak voor jullie. Na huwelijken word ik regelmatig beschreven als ‘deel van de familie’, omdat ik het zo belangrijk vind dat ik als fotografe vertrouwd aanvoelt. Ik zorg dat jullie de hele dag ontspannen kunnen leven in het moment en blend zodanig in in het geheel, dat jullie vaak niet eens merken dat ik er ben. Wie ben ik? - Fotografe Sarah - SVP Photography

Wat mogen jullie verwachten?

  • Ik ben minstens acht uur aanwezig op jullie trouwdag, zodat ik een mooi verhaal kan maken van alle foto’s. Alle kleine momentjes (ja, ook die momentjes waar jullie op het moment zelf niet altijd bij zijn) worden vastgelegd. Van de speeches aan tafel tot de traantjes die worden weggepinkt tijdens de ceremonie: geen enkel detail ontsnapt aan mijn lens.
  • Tijdens jullie loveshoot geef ik jullie kleine opdrachtjes en instructies, zodat het niet geforceerd aanvoelt, maar als een mini-date tussen jullie twee. Golden hour shoots zijn mijn specialiteit, dus ik leg jullie met veel plezier vast met die prachtige laatste zonnestralen op de achtergrond.
  • Zit er een plooi in het kleed van een van de bruidsmeisjes of zit jullie haar in de war? Dat soort dingen hou ik goed in ‘t oog, we shooten pas verder zodra iedereen er top uitziet en er geen foto’s verknoeid worden door onbenullige schoonheidsfoutjes. Hoewel een blooperfoto er af en toe zeker eens bijhoort natuurlijk, dat maakt het foto’s kijken achteraf des te leuker.
  • Hebben jullie een strakke planning gemaakt en twijfel je of er wel tijd is voor groepsfoto’s? Ik zorg ervoor dat dat heel vlot en efficiënt gebeurt, zodat je er geen kostbare tijd mee verliest.

“Toen we ons eerste gesprek hadden samen, stelde ze ons meteen op ons gemak en hadden we onmiddellijk een goed gevoel. De communicatie verliep perfect, we kregen antwoorden op onze vragen die we hadden en ze luisterde naar onze wensen. Toen brak onze grote dag aan, we waren beiden wat nerveus over wat ging komen maar ze stelde ons gerust en gaf ons direct een warm gevoel.”

– Nicoline & Yentl

“Beiden staan we niet graag op de foto, maar Sarah stelt je zodanig op je gemak dat alles heel vlot verloopt.”

– Yannick

“Onze fotoshoot was om te beginnen heel erg leuk, ondanks dat Stef echt niet graag op foto’s staat… Sarah brengt mensen op een heel natuurlijke manier tot ontspanning en spontaniteit. Ze neemt ruim haar tijd, geeft richting en houdt rekening met alle persoonlijke wensen. De resultaten zijn echt prachtig!”

– Joke & Stef

Wie ben ik - Fotografe Sarah
‘Ja maar, mijn nichtje heeft ook een goed fototoestel hoor!’

Dat geloof ik graag! Je nichtje kan ongetwijfeld mooie foto’s maken. Ik hoor vaak van koppels dat ze familie inschakelen om ‘wat foto’s te maken’, maar hoor even vaak dat ze daar achteraf enorm veel spijt van hebben. Het familielid staat daardoor zelf niet op de foto, veel foto’s zijn overbelicht of niet mooi in balans, het verliep allemaal maar chaotisch, er staan belangrijke details niet op beeld… Dat willen we natuurlijk vermijden voor zo’n belangrijke dag.

‘Poseren is niets voor ons’

Die hoor ik wel vaker, I feel you! Met mijn instructies en luchtige opdrachtjes, zorgen we ervoor dat alle foto’s er heel natuurlijk uitzien én hoef je je op geen enkel moment ongemakkelijk of ‘bekeken’ te voelen.

‘We willen zo graag een loveshoot, maar…’

Is er op jullie trouwdag zelf een plaats of tijd voor een mooie loveshoot van jullie twee? Valt golden hour net samen met het diner? Geen probleem, dan kunnen jullie de loveshoot of golden hour shoot gewoon achteraf bijboeken. Jullie kiezen zelf de locatie en dan hoeft er op de grote dag niet te veel gehaast te worden.

Over mij

Ondertussen is fotografie al 6 jaar een heel groot deel van mijn leven. Ik volgde een bachelor in fotografie en grafisch design (helloooo prachtige fotoalbums!) en blijf me voortdurend bijscholen. 

Ik heb er mijn missie van gemaakt om van een shoot iets te maken dat je blij maakt, in plaats van iets dat ‘moet’ of je kopzorgen geeft. Ik mocht al meer dan 30 huwelijken fotograferen en kijk er naar uit om ook jullie liefdesverhaal op beeld vast te leggen.

De foto’s van svp photography zijn iets voor jou als je veel waarde hecht aan je foto’s, zin hebt in een dag go with the flow en geen stijf of te strak gedoe. We doen alles op ‘t gemak, in een losse sfeer.

Wie ben ik? - Fotografe Sarah - SVP Photography

“Sarah stelt je vanaf het toekomen op je gemak en heeft een zeer vlotte babbel. Ze begeleidt je met de juiste poses en helpt waar nodig met omkleden. Ook let ze op alle details (rimpels in de jurk, haar dat alle kanten op vliegt,..) waardoor de foto’s er super uitzien. Zeer tevreden van het resultaat en de service!”

– 

“Heel tevreden over de service en de foto’s! Van bij de start stond Sarah meteen paraat, we kregen steeds heel snel informatie. Tijdens de fotoshoot voelden we ons erg op ons gemak. Sarah is voor ons alvast een echte aanrader als fotografe!”

– Louise

“Wij contacteerden Sarah een kleine 3 maand voor ons huwelijk of ze nog een gaatje vrij had. Ze heeft zich zo ontzettend flexibel opgesteld om erbij te kunnen zijn. De dag zelf voelden we direct een klik, wat een fantastische madam! Ze geeft je rust, legde onze kinderen vast op beeld exact zoals ze zijn en gaf ook ons de ruimte om onszelf te zijn. Achteraf hebben we foto’s gezien van momenten die we zelf niet gezien hebben, prachtig! Niets dan lof voor al die professionaliteit, dankjewel!”

– Stijn

Info & prijzen

Boek hier jouw kennismakingsgesprek, zodat we eens kunnen praten over hoe jullie willen dat jullie trouwdag eruit ziet. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen! 

Vanaf €2.500,-

  • Kennismakingsgesprek
  • Minimaal 8 uur fotograferen
  • Preview binnen de 4 dagen met slideshow
  • Online galerij die gedeeld kan worden met vrienden & familie
  • Koesteralbum 15x15 cm
  • Onlineshop met wanddecoratie, kaders en andere producten

Veelgestelde vragen

Hoe lang moeten we wachten op onze foto’s?

Binnen de vier dagen krijgen jullie een uitgebreide preview doorgestuurd, zodat jullie alvast kunnen beginnen nagenieten. Daarna begin ik met de grootste zorg al jullie foto’s te bewerken en krijgen jullie deze maximum twee maanden na datum te zien. Ik bezorg jullie alle bewerkte foto’s in een galerij, zodat je die gemakkelijk kan delen met vrienden en familie.

Kunnen we je ook boeken voor onze burgerlijke trouw?

Dat kan zeker, als ik ook op het feest aanwezig ben. Ik vind het belangrijk om een verhaal te kunnen vertellen met mijn foto’s, dus enkel en alleen voor de burgerlijke trouw kan je me niet boeken.

Kom je ook fotograferen als ons feest in een verre uithoek van het land is, of zelfs in het buitenland?

Absoluut! Ik fotografeer huwelijken in heel België én in het buitenland.

Hoeveel foto’s lever je af?

Na een trouwdag van ongeveer 8 uur, zit ik gemakkelijk aan 800 foto’s. Hou dus maar een paar uurtjes vrij om door je galerij te gaan zodra je die hebt ontvangen 😉

Hoeveel op voorhand moeten we onze trouwdag inplannen in jouw agenda?

Mijn gouden raad is om te boeken van zodra de zaal vastligt. Mijn agenda loopt snel vol, dus je boekt best een jaar op voorhand als je zeker wil zijn.

Krijgen we achteraf een fysiek album met onze foto’s?

Je krijgt standaard een klein koesteralbum, maar je kan upgraden naar verschillende materialen, soorten druk… als je dat graag wil. Ik bespreek graag met jullie wat alle mogelijkheden daarvoor zijn.

Grafisch ontwerp

Wist je dat ik ook grafisch ontwerper ben? Da’s heel goed nieuws voor jou, want dat is weer een leverancier minder waar je naar op zoek moet ;). Ik ontwerp met veel plezier ook jullie save the date kaartjes, de uitnodigingen, het drukwerk voor op het feest… 

We bespreken samen de mogelijkheden, ik ga voor jullie aan de slag en zodra het ontwerp door jullie is goedgekeurd, steek ik alles ook in druk zodat jullie het enkel nog moeten uitpakken en eventueel versturen. Als dat niet gemakkelijk is!

Wie ben ik? - Fotografe Sarah - SVP Photography