Locatie gids

Heb je keuze nodig voor het kiezen van een mooie locatie voor jouw shoot? Dan zal deze pagina jou hier meer wegwijs in maken! Hier kan je verschillende locaties terugvinden waar ik al geshoot heb. Ik ken hier de mooie plekken. Wil je liever een eigen locatie aanbrengen? Dit kan zeker! Stuur mij de locatie door en dan ga ik deze al eens bezoeken. 

Weet dat elke locatie er doorheen de seizoenen veranderen. De bloemen, bomen en het gras zien er telkens anders uit met elk z’n charme. Het ene jaar staan er zonnebloemen en het andere jaar niets. Hou hier rekening mee. 

De exacte afspreek plaats en het uur worden later doorgegeven.

Roeselare – Bergmolenbos

Combinatie van bos en open veld

Het bergmolenbos: één van mijn favorietjes. Deze locatie is een combinatie van bos en open velden. Er staan vaak wilde bloemen en lange grassen. Er zijn grind- en bospaadjes … Dit is echt een droomlocatie.

Torhout - Torwoud€10

Het speelbos! 

Met een mooi vondelpad op het water heeft deze locatie wel iets speciaals. Niet alleen het bos maar alle leuke speelelementen op het domein kunnen gebruikt worden om de mooiste foto’s te nemen. Een originele plaats voor communiefoto’s & familiefoto’s als je het mij vraagt!