facebook-domain-verification=umtlofogpd97hghgoquh0qfxm4x3vf

Locatie gids

Heb je keuze nodig voor het kiezen van een mooie locatie voor jouw shoot? Dan zal deze pagina jou hier meer wegwijs in maken! Hier kan je verschillende locaties terugvinden waar ik al geshoot heb. Ik ken hier de mooie plekken. Wil je liever een eigen locatie aanbrengen? Dit kan zeker! Stuur mij de locatie door en dan ga ik deze al eens bezoeken. 

Weet dat elke locatie er doorheen de seizoenen veranderen. De bloemen, bomen en het gras zien er telkens anders uit met elk z’n charme. Het ene jaar staan er zonnebloemen en het andere jaar niets. Hou hier rekening mee. 

De exacte afspreek plaats en het uur worden later doorgegeven.

Roeselare – Bergmolenbos

Combinatie van bos en open veld

Het bergmolenbos: één van mijn favorietjes. Deze locatie is een combinatie van bos en open velden. Er staan vaak wilde bloemen en lange grassen. Er zijn grind- en bospaadjes … Dit is echt een droomlocatie.

Roeselare – Trax

Een overdekte industriële plaats

Geven ze regen uit of wil je eens totaal iets anders voor jouw shoot? Dan kan je hier terecht! Trax is een industriële locatie met houten elementen. Het heeft ook een skatepark, een basketbalnet en een klein speeltuintje. Dit kan ideaal zijn voor een stoere communiesessie.

Kachtem – Rhodesgoed

Bosrijk gebied met kans op zonnebloemen

Wil je een bosrijke omgeving? Dan is het Rhodesgoed in Kachtem een unieke locatie. Naast het bos is er een open veld. In augustus heb je zelfs kans op zonnebloemen of een bloemenweide.

Izegem – Wallemote

Idyllisch provinciedomein

Deze locatie met een dromerige witte brug kan je vast en zeker bekoren. Met de 2 kastelen op de achtergrond in het open veld, het vondelpad en de lange grassen is er keuze genoeg. Een prachtlocatie voor prachtige foto’s.

Lichtervelde – Huwynsbossen

Bos, lange grassen en schapen

Dit bosgebied spreekt tot de verbeelding op foto’s. Naast de bossen is er ook een schapenwei met lange grassen, afhankelijk van de periode. Bij hevige regen is deze locatie geen optie: tenzij je een modderige fotoshoot wil. Als je hier een golden hour shoot wil spreken we hier vroeger af. Doordat het een bos is met weinig open velden is de zon hier snel weg.

Ardooie – Provinciedomein ’t Veld

Alles wat je maar wil

Dit domein geeft je verschillende mogelijkheden: een open veld, bosgebied, op een brugje, aan (of zelfs in) het water … En als je geluk hebt zonnebloemen of een bloemenveld in de zomer.

Torhout - Torwoud€10

Het speelbos! 

Met een mooi vondelpad op het water heeft deze locatie wel iets speciaals. Niet alleen het bos maar alle leuke speelelementen op het domein kunnen gebruikt worden om de mooiste foto’s te nemen. Een originele plaats voor communiefoto’s & familiefoto’s als je het mij vraagt! 

Brugge - Domein Beisbroek€25

Bloemenpracht

In de zomer staan hier paarse bloementjes of zonnebloemen te pronken. Wat prachtige beelden opleverde.  De lange grassen of balen stro geven die extra dimensie. Het golden hour is hier prachtig. Als je hier een golden hour shoot wil spreken we hier vroeger af. Doordat het een bos is met weinig open velden is de zon hier snel weg. 

Ieper - Palingbeek€20

Water, open velden en bosgebied

Open velden, bossen en een waterplas met een vondelpad. Al kan het zijn dat er geen water in de waterplas staat! Tijdens de lente en zomer is er kans dat er koeien zullen rondlopen terwijl we aan het fotograferen zijn. Geen fan van koeien? Dan slaan we deze specifieke plek gewoon over. Mooie plekjes genoeg. 

Middelkerke - Sint-Laureins€40

My all time favorite

De zee. Je kan hier de duinen in, op het strand wandelen of in het water gaan. Op deze plek is het  9/10 keer heel kalm. Zelfs bij wind kunnen we in het dal fotograferen waardoor er minder kans is op vliegende zandkorrels. Zoals ik al aangaf: my favorite.