facebook-domain-verification=umtlofogpd97hghgoquh0qfxm4x3vf

Kledingtips

Wie ben ik - Fotografe Sarah

Essentiële kledingtips voor jouw fotoshoot !

Kledij is zeer belangrijk op een foto, het kan je foto maken of kraken. Een coherent kleurenpallet/kledij is aangeraden!

Zorg ervoor dat je ook op foto matcht met je partner en kindjes. Zorg voor kledij zonder opschriften of drukke patronen. Anders wordt alle aandacht hierna getrokken.

Ik raad altijd nude, beige, bruine, witte en roest tinten aan. Voor de vrouwen heb ik enkele kleedjes in mijn client closet die gedragen kunnen worden indien gewenst.

Om je een idee te geven wat kledij doet met heb ik foto’s genomen in dezelfde lichtomstandigheden & bewerkt met dezelfde preset

Zo zorgt de jeansbroek & blauwe truien ervoor dat de foto automatisch wat koeler zal zijn. Dit kan natuurlijk aangepast worden in de nabewerking, maar toch zal ze niet zo warm zijn als deze met de warme kleuren.

 

Draag je een bril? Zorg dan dat je een bril draagt die niet donkerder wordt wanneer de zon schijnt. Als het kan ook een bril zonder blauw filter

Draag iets waar jij je comfortabel bij voelt! Draag je nooit een kleedje doen dan zeker geen kleedje aan tijdens jullie sessie. 

Vermijd felle kleuren zoals rood want deze kunnen terug reflecteren op de huid waardoor je er roze zal uitzien.

Hieronder kan je enkele voorbeelden terug vinden van afgelopen fotoshoots.

Heb je niet echt iets in jouw kleerkastliggen? Neem dan zeker eens een kijkje in mijn clientcloset. Hier zitten verschillende jurken die vrij gedragen kunnen worden.

Twijfel je welke kledij je wil aandoen? Stuur mij gerust een mailtje met jullie keuze. Je kan ook altijd extra kledij meenemen.