facebook-domain-verification=umtlofogpd97hghgoquh0qfxm4x3vf

Het dream team

Wie ben ik - Fotografe Sarah

Leveranciers die je huwelijk laten stralen!

2024 wordt een speciaal jaar voor mij, want ik ga starten met mijn eigen blog. Een plek waar aanstaande bruidsparen inspiratie kunnen opdoen voor hun grote dag. Ik wil jullie helpen bij het plannen van jullie droomhuwelijk.

En de eerste blogpost gaat over het samenstellen van het perfecte team voor jullie huwelijk. Want laten we eerlijk zijn, een perfect huwelijk is als een meesterwerk en dat begint bij de beste leveranciers in het vak! Wat hebben we nodig?

Prachtige bloemen, schitterende trouwkledij, prachtig haar en make-up, sfeervolle muziek, heerlijke catering met verrukkelijke mocktails en cocktails, een deskundige weddingplanner & ceremoniespreker en een professionele fotograaf en mooi drukwerk.

Bij SVP Photography weten we dat de juiste leveranciers het verschil maken tussen een standaard huwelijk en een onvergetelijk sprookje. Vergeet niet, het plannen van een huwelijk is als het regisseren van je eigen film – kies je cast zorgvuldig en laat je betoveren! 

Er zijn nog zoveel fantastische leveranciers beschikbaar om mee samen te werken! Dit is slechts een klein deel van de geweldige partners waar ik al mee heb mogen samenwerken.

Trouwkledij

Ben je nog op zoek naar hét perfecte trouwkleed? Neem dan zeker eens een kijkje bij de volgende winkels/ontwerpers Luv Bridal, Atelier Poublon en September Bridal.

Cocktails & mocktails

Wil je eens iets anders op jouw huwelijk & zoek je een mobiele cocktail bar? Dan moet je zeker eens Leolou bar contacteren. De cosmopolitan is mijn favoriet! 

Foods & desserts

Iets wat onmisbaar is op jouw huwelijksdag is toch wel eten. Van hapjes tot uitgebreide maaltijden of toch liever een BBQ?  Mijn drie favorieten zijn toch wel Ma KwizienBie Us & Burning Butchers. En voor de lekkerste taartjes & koekjes moet je bij Gateaux Rosette zijn! 

Bloemen

Bloemen spelen een cruciale rol bij het creëren van de perfecte sfeer voor jullie trouwfeest. Of het nu gaat om de ceremonie, de prachtig gedekte tafels, het adembenemende trouwboeket of overal om jullie heen, bloemen voegen een vleugje magie toe aan elke hoek van jullie speciale dag! Bij bloemen atelier Charlotte, Deroos bloemen magie & Pretty At Home kan je de mooiste creaties terugvinden.

Ceremoniespreker

Een ceremoniespreker zorgt ervoor dat jouw ceremonie vlot bij elkaar gebabbeld wordt. Je kan er voor kiezen om een goeie vriend(in) dit te laten doen, maar professionele ceremoniesprekers zorgen er vaak voor dat de ceremonie net dat tikkeltje meer is en dat een traantje nooit ontbreekt. Bij Eventplanner Astrid & Merveil zijn traantjes gegarandeerd. 

Locatie

Er zijn ontzettend veel prachtige locaties waaruit je kunt kiezen. Van sfeervolle hoeves tot eeuwenoude kerken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat me je enkele van mijn favorieten voorstellen: Madame Cocotte, Het Sacrament, een betoverende oude kerk met een rijke geschiedenis. Domein Eikennest, Park Rodenbach & Feestzaal Puur.

Live muziek en DJ

Wat er ook niet mag ontbreken is muziek! Een liveband tijdens de receptie, of Sax gemixt met een DJ? Alles kan! Voor de live muziek kan je bij Music in F sharp terecht. Wil je iets specialer tijdens jouw dansfeest? Dan kunnen The Sax Guys voor heel wat sfeer zorgen. DJ DDD zorgt er voor dat de dansvloer goed gevuld blijft!

Weddingplanners

Wil je iemand die voor rust zorgt op jouw dag? Dan is een weddingplanner een must. Astrid zorgt dat jouw huwelijk tot de puntjes geregeld is én ze is ook ceremoniespreker ! Twee vliegen in één klap dus. Wil je een uniek trouwfeest dan kan je bij Idee uniek terecht. Of ga je helemaal een andere richting uit en trouw je in het buitenland? Dan is Anna jouw match!

Haar en Make-up

Het is jouw speciale dag en je verdient het om verwend te worden, inclusief professionele haar- en make-upverzorging. Bij deze getalenteerde make-upartiesten ben je aan het juiste adres voor zowel je haar als make-up. Maak een afspraak bij Schoonheidssalon Mint, Tendenza Hairstyle, Beaute Paulette of Lauren Bracke en laat je transformeren in een stralende versie van jezelf. 

Fotograaf

Wat absoluut niet mag ontbreken op jouw huwelijksdag is een professionele fotograaf. Ik ben er om ervoor te zorgen dat alle kostbare momenten op de meest pure wijze worden vastgelegd. Geen geforceerde poses waarbij je hand net iets meer naar links moet, maar juist de spontane momenten die jullie liefde en geluk op een natuurlijke manier weerspiegelen, worden zorgvuldig vereeuwigd. Van het uitwisselen van de geloften tot de lachende gasten, van de tranen van vreugde tot de uitbundige danspasjes – ik zorg ervoor dat geen enkel moment verloren gaat. 

Grafisch Ontwerp

Naast bloemen kan grafisch ontwerp ook een essentieel element zijn om jouw feest net dat beetje extra te geven. Van prachtige menukaarten tot welkomstborden en een elegante seating plan. Vergeet ook niet de save the dates uitnodigingen. Bij svp design ben je aan het juiste adres!